Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji
Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji

Ostalo

7,90 €
Sredstvo za čišćenje kamenca u tekućem obliku. Pomoću nje ćete lako očistiti tvrdoglavi kamen i dezinficirati aparat za kavu i bojler, produžujući im tako životni vijek. Ako napitak istječe iz vašeg aparata za kavu sporije nego inače, ili samo u kapima, tada je savršeno vrijeme za upotrebu sredstva za čišćenje.  Preporučena upotreba svaka 3-4 mjeseca.
Pjenilica mlijeka Clatronic
Rasprodano
Pjenilica za mlijeko

Pjenilica mlijeka Clatronic

69,00 €
Uređaj za pjenjenje mlijeka i pripremu izvrsnih kapućina, bijelih kava i drugih mliječnih napitaka. Omogućuje vam pripremu tople ili hladne pjene.
Kava u zrnu

Illy - zrno - 250 g

9,90 €
illy kava u zrnu - 250g. Srednje pržena, 100 % arabica.
Ugodna i slatka aroma citrusa. Pomno odabrana od najboljih samostalnih prženih kava, uključujući Kolumbiju i Etiopiju Sidamo, tajna je ove jedinstvene mješavine s okusom gorkog korijena kakaa i sladića.
1,86 €
Redovitim uklanjanjem kamenca produžit ćete vijek trajanja aparata za kavu, a pripremljena kava bit će ukusnija. AXOR De-Caf učinkovito je sredstvo za uklanjanje kamena u obliku praha. Jedna torba dovoljna je za jedno čišćenje.
Pjenilica mlijeka ProfiCook
Zadnji artikli na skladištu
Pjenilica za mlijeko

Pjenilica mlijeka ProfiCook

79,00 €
Električni pjenjač za mlijeko ProfiCook PC-MS 1032 će pjeniti mlijeko za nekoliko sekundi. Za pripremu toplih napitaka nije potrebno prethodno zagrijavati mlijeko, jer ima ugrađeni grijač. Pogodan je i za izradu hladne i vruće čokolade.
Hausbrandt - mljevena kava - Moka - 250 g
Zadnji artikli na skladištu
Mješavina odabranih 100% kava Arabica s karakterističnim slatkim nijansama posebno je ugodna. Zbog svoje slatke i opojne arome i umjerene sitosti ovo je kava od koje ćete se teško odreći. Mljeven je posebnom tehnikom, što ga čini idealnim za pripremu u talijanskom loncu za kavu.
Rainbow - zelena - 3 šalice
Zadnji artikli na skladištu
31,90 €
 Rainbow je idealna za kuhanje 3 šalice kave. Kafetijerom kod kuće možete stvoriti atmosferu pravog talijanskog kafića. Kafetijere bialetti izuzetno su popularne među ljubiteljima kave.
9,90 €
Srednje pržena kava, 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, izbalansiranih u aromi i ugodno nijansiranog okusa. Koristiti u kafeterija.
14,50 €
Borbone blu prava je mješavina arabice i robuste za zahtjevne kavopije, za one koji vole kremastu kavu punog okusa.
Bialetti - zrno - ROMA - 1 kg
Zadnji artikli na skladištu
19,00 €
Bialetti ROMA je savršeno izbalansirana mješavina arabice i robuste s bogatom aromom i gustom pjenom.
Moka Bialetti

Moka Express - 3 šalice

38,90 €
Moka express idealna je za kuhanje 3 šalice kave. Kafetijerom kod kuće možete pripremiti atmosferu pravog talijanskog kafića. Kafetijere bialetti izuzetno su popularne među ljubiteljima kave.
19,00 €
Bialetti NAPOLI je mješavina afričke robuste koju karakterizira jako pečenje. Jaka i bogata kava idealna je za ljubitelje intenzivnih okusa.
Product added to wishlist
Product added to compare.