Tuttocapsule je trgovina za sve ljubitelje izvrsne šalice kave, čaja i drugih napitaka - sve kapsule za kavu i aparati za kavu na jednom mjestu!

Bogat izbor u našoj trgovini uvjerit će i najzahtjevnije korisnike kapsula za kavu. Možete birati između originalnih kapsula Nespresso, Lavazza, Illy, BIALETTI i Dolce Gusto ili odabrati kapsulu iz niza kompatibilnih kapsula Caffe Borbón, Lollo kave, Caffe Corsini, Vergnano, Molinari, Filicori, Gimoka, L'Angelica ,Segafredo Garibaldi,… Za pripremu kave i toplih napitaka iz kapsule pripremili smo širok spektar aparata za kavu za sve sustave kapsula – uživajte u najboljoj šalici kave kod kuće i na poslu.

Zašto kava iz kapsule? Kava sadrži aromatične sastojke koji utječu na aromu kave; a budući je 800 aromatskih komponenti hlapljivo, veoma je važno da se optimalna smjesa kave melje i puni u kapsule u uvjetima kontrolirane atmosfere. Na taj način kava zadržava sve svoje okuse! Uporaba aparata za kavu s kapsulama omogućuje pripremu pravog espressa s punom aromom. Jednostavno, brzo i nadasve izvrsno!

U trgovini Tutto capsule svatko može pronaći nešto za svoj ukus:

NESPRESSO

Originalne kave i širok raspon kompatibilnih kapsula najboljih talijanskih pržionica kave. Za one koji žele raznolikost i bogatstvo okusa također se nude čaj, kava s ječmom, đumbirom i drugim okusima, kao i vruća čokolada za djecu.

LAVAZZA

130 različitih vrsta mješavina kave u kapsuli. Izvorne i kompatibilne kapsule, te topli napitci. Sustavi: Lavazza Modo Mio, Lavazza Espresso Point i Blue.

DOLCE GUSTO

Izvorne i kompatibilne kapsule za kavu i druge tople napitke.

BIALETTI

Tradicija koja svoje iskustvo i znanje razvija preko 90 godina. Na raspolaganju su aparati i kapsule za kavu.

ILLY - IPPERESPRESSO I UNO

Originalne kapsule za kavu i aparati za kavu.

CAFFITALY, TCHIBO…

Posjetite nas u centru Zagreba u Importanne Galleriji na adresi Iblerov trg 10. S veseljem ćemo Vam pomoći odabrati između mnoštva okusa.


Accept